annonssamarbete med clinic divine

Mors Dag


 

Tidigt, tidigt i onsdags morse satte jag och massa brudar oss på ett plan till Marbella. Hannah fyller nämligen 30 i helgen och vi ska fira i dagarna tre. Det blir en välförkänt minisemsester och en riktigt tjejhelg!

Tyvärr innebär det att jag missar morsdag nu på söndag. Min mamma har verkligen varit världens bästa mamma genom åren och vi är supertajta. Så när jag får chansen brukar jag treata henne!

Hon har upprepade gånger uttryckt hur mycket hon längtar efter en ansiktsbehandling så nu slog jag slag i saken!

Jag bokade in henne på en timmas ansiktsbehandling på min go-to salong Clinic Divine. De gör klassiska ansiktsbehandlingar anpassade efter hudtyp: med hudanalys, rengöring, ansiktsmask och avslutande massage.

Clinic Divine har salonger både på Odenplan, Östermalm och Söder (plus i Malmö och Göteborg numera) och jag har gått dit och vaxat i över tio år! Man kan också göra laserbehandlingar eller fixa fransar och ögonbrynen om man vill göra sig sommarfin.

Samtidigt som mamma blev behandlad passade jag på att springa och köpa en stor bukett med pioner, som jag vet att hon älskar.

Fina lilla mami strålade i kapp med solen när hon var klar.

I samarbete med Clinic Divine

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 Laddar