Annons
Annons

Allt som glittrar


 

Just i maj/juni är det otroligt mycket roliga event, både att attenda och spela på!

Förra veckan spelade jag för Engelbert Guld, när de hade mingel i sin fantastiska butik på Birger Jarlsgatan.

Med tjocka heltäckningsmattor, vackra skrivbord och träpanel upp till taket så känns det som att man är en statist i Mad Men. Fast omgiven av guld och diamanter så klart.

Annons

Anledningen till eventet var deras nya kollektion Love Letters.

På tema bokstäver fanns även söta Tara och Erika på plats från Naglar på Fridas, de gjorde hennabokstäver och nail art bokstäver! Nyfikna jag fick lära mig att NYX eyeliners är hemligheten när man ska göra nail art.

Om jag någonsin blir riktigt rik så hoppas jag kunna pryda ett av mina fingrar med Engelberts Absolutely Knot. Att drömma är ändå gratis, som tur är.

Jag kunde så klart inte hålla fingrarna i styr ändå. Jag har sedan långt tillbaka spanat in mig på en av deras gamla kollektioner med stjärntecken…

Jag är en extremt pragmatisk person, men samtidigt väldigt vidskeplig och älskar horoskop orimligt mycket.

Min födelsedag är den 16 februari, vilket innebär att jag är en sen vattuman. Jag är också vänsterhänt och många av de egenskaperna är detsamma som för vattumannen (ni hör ju, jag är inte helt med i matchen här) och jag identifierar mig till 100% med mitt stjärntecken.

Så ett litet halsband fick faktiskt följa med mig hem. Grattis Anna, önskar Anna.

Eftersom butiken var så fin och jag gillar att ”dress the part” hade jag kvällen till ära på mig ett Etsy-fynd från i höstas. En svart 60-tals klänning i chiffong från brittiska Jean Varon.

Bilderna gör den inte rättvisa, men klänningen har jättevackra draperingar både framtill och i ryggen, där den också knäpps med fina stora knappar. Snurrar man så ”dansar” den också – drömmen när man var en liten flicka!

 

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar