Annons
Annons

Åre Sessions pt. 1


 

BAM så blev det sommar, bara så där! Som jag har längtat efter bara ben och att kunna cykla utan vantar och halsduk.

Men här kommer som lovat en riktig bildbomb från Åre Sessions, det sista vintern 2017 hade att erbjuda!

Annons

Det var nämligen premiär för min och Josefines Festivalyoga tillsammans med Red Bull!

Både lördag och söndag morgon hade vi klasser på Holiday Club, i deras fantastiska yogarum, med utsikt över Åresjön och bergstopparna.

Jag får ofta frågan hur dessa klasser går till och det är svårt att förklara, man måste nästan uppleva dem! Jossan och jag känner varandra bra och vid det här laget att vi är rätt synkade. Hon har koll på min musik och jag har koll på hennes klassuppbyggnad och energiflöde.

Oftast skickar hon mig ett utkast på klassens uppbyggnad och hur långa de olika sekvenserna ska vara.

Hon brukar också göra en notis om hur lugn/energisk musiken ska vara. Jag yogar ju själv massa, så brukar utgå från vad jag själv skulle vilja flowa till och också vilka låtar som är mest stämningsfulla!

Jag blev så himla glad över det beröm vi fick av en kvinna, som brukar gå på Josefines klasser hemma i Stockholm, som älskade musiken och stämningen. För det blir verkligen mäktigt!

Jag älskar att spela på annorlunda event, för jag vet själv vilken gåshud jag kan få när musiken är helt rätt i sitt sammanhang. Om det så är på en yogaklass, ett spinningpass, en festival eller en svartklubb.

Foto: Adam Klingeteg

 

(2)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar