Annons
Annons

Året som gått


 

Jag tänkte att jag ska göra en liten sammanställning över 2016. Det var förmodligen det mest händelserika året i mitt liv, med helt fantastiska resor och spännande jobb. Jag fördjupade alla mina vänskapsrelationer och jag blev kär. Jag körde också på i 180 och blev till slut tvungen att bromsa och jobba aktivt på att finna den där balansen (som jag ännu inte funnit, men jag har tagit det första steget).

Annons

Januari 

Jag firade in 2016 i Thailand tillsammans med Yacht Week. Jag seglade runt med dem i tre veckor och spelade på olika ställen varje kväll. I knappt en vecka klarade jag att vara hemma i mörkret innan jag och min bästis Lina bestämde oss för att ta en spontanare till Ski Week Chamonix och åka riktigt grym off piste. Touch down hemma i tre dagar innan det var dags för Barcelona. Min vän (han som äger Metric) fyllde 30-år och jag spelade på hans födelsedagsfest i en helt galen möbelbutik tillsammans med Mambo Brothers. Shakira var en av gästerna och jag blev helt starstruck.

jan

Februari

Februari började med att jag följde jag med Ski Week till Japan och äntligen kunde jag pricka av Tokyo från min bucket list! Väl hemma så fick jag jobba ikapp lite med gig på bland annat Stockholm Furniture Fair, Carlings och en galen byråfest på Whispr. Jag påbörjade en träningsutbildning som jag inte hann avsluta – avslut är inte min grej – så det står högst upp på min lista med saker att åstakomma 2017.

feb_2

Mars

I mars påbörjade jag mitt samarbete med Adidas och vi gjorde ett supercoolt event i Färgfabriken som fylldes med löpband och sen spelade jag bland annat på lanseringen av H&M Studio. Samtidigt pluggade jag massa anatomi, funktionell träning och koreograferad spinning (är jättepeppad på att ta tag i det här eftersom delad träningsglädje är dubbel sådan). I slutet av mars åkte jag till Amsterdam för att gå på festivalen DGTL med min barndomskompis Anna och dansa in våren.

mar

April

Jag flydde ett kyligt Stockholm för ett soligt Aspen och ytterligare en Ski Week. Jag blev head over heels förälskad i en snowboardåkare och det blev början på ett helt annat äventyr… Efter Aspen åkte jag till LA och Coachella med flera av mina bästa vänner från USA och dansade bort dagar och nätter! När jag kom hem kastade jag mig in i mitt sommarjobb som boknings- och eventansvarig på Mister French.

apr

Maj

Maj inleddes med ett fantastiskt yogaevent på Nobelberget tillsammans med min vän Josefine, systrarna VAZ och Lululemon. En viss snowboardåkare kom på besök i Sverige och Stockholm visade sig från sin bästa sida, det var soligt och varmt! Jag spelade på allt från Marc Jacobs till Musikaliska och Slakthuset och sov alldeles för lite!

maj

Juni

I början av juni arrangerade jag en stor nationaldags-dagsfest på Mister French och efter det drog jag till Berlin med Lina, Red och Riley. Där spelade jag på en grym undergroundklubb som heter Rummelsbucht och tog bilder med analog kamera! När jag kom hem spelade jag för Absolut Vodka på Atelier och sen hälsade min kompis Montana på över en helg. Där emellan började jag BLOGGA – läs mitt första inlägg HÄR – och sen var det Midsommar med både traditionellt firande och ett gigantiskt skogsrejv.

jun

Juli

Juli blev helt oplanerat en riktig festivalmånad, jag åkte till Gagnef i sista minuten (och lärde känna bästa Josefina, Maria, Lisa och Kelly) och sen spelade jag på Cult Cosmic. Vi hade flera roliga dagsfester på Mister French, varvat med långa ljusa sommarnätter och sedan firade vi Pride med storstilat. Pridehelgen avslutades med att jag spelade i en galen bastuklubbskällare tillsammans med min frisör Tony!

jul

Augusti

I augusti hade jag ett gig på ett tåg i samarbete med SJ och Way Out West och efter tog jag mitt pick och pack och flög över atlanten för att träffa min kille och mina amerikanska vänner! Boston, Martha’s VineyardNantucket och Washington DC hann jag med innan det var dags att åka hem och jobba. Gig för LEE, en sista dagsfest för sommaren med Maxinne, David och min kompis Hannes som var på besök från Berlin.

aug

September

September var lätt årets mest intensiva månad. Gig igen för H&M Studio, till Köpenhamn med Adidas sedan USA igen. Den här gången blev det västkusten och jag hann med San Fransisco, festivalen Symbiosis, Highway 1 och LA tillsammans med Mark, Lina och massa fler älskade vänner.

sep

Oktober

När jag kom hem i oktober var jag helt slut och behövde avsätta lite tid för återhämtning och mig själv. Jag yogade massa, tog tag i träningen med en PT och hämtade energi från mina vänner! Jag hade flera givande planeringsmöten, spelade på en hotellinvigning och premiären av Bounce i Kungens Kurva. Sen var det också min favorithögtid – Halloween och jag gick all in.

okt

November

Fyra veckor hann jag vara hemma innan det bar av över atlanten igen. Den här gången för att arbeta på ett gigantiskt kryssningsfartyg under eventet Summit at Sea och efter det en riktig kärlekssemester i Bimini (ska berätta mer om den resan när jag lyckats lista ut hur jag ska klippa video!). I slutet av månaden arrangerade jag en superpeppande middag tillsammans med Heja Livet och GoFrendly och jag var med i en stor intervju i DN om träning.

nov

December

December inleddes med ett litet stycke magi ihop med Yoga Girl på Stockholm Water Front. Jag utmanade mig själv genom att springa utomhus i kylan med Adidas och jag reste superspontant till Verbier för att lyssna på fantastiska DJ’s, åka skidor och mysa på hotell tillsammans med Cindy – mer om det i morgon! Julen spenderades med min lilla familj och jag passade på att volontära, både för barn och äldre och göra en donationsyoga för Syrien. Avslutningsvis åkte jag till Barcelona för att hälsa på min väninna Robine och spela in det nya året!

dec

Jag känner mig otroligt glad och förväntansfull inför 2017 för jag känner på mig att det kommer att bli ett ännu bättre år…

PS: på Instagram lägger jag upp mycket som inte alltid hamnar i bloggen så följ mig gärna där med!

(67)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar