Annons
Annons

Att träna och resa


 

”Train for sanity, not vanity” är ett av mina favorituttryck och min träningsfilosofi.

Jag måste träna regelbundet för att klara av frilanslivet som eventarrangör och DJ med allt vad det innebär: långa dagar, sena nätter, många resdagar och osäker inkomst! Med åren har jag lärt känna mig själv ganska bra och jag vet att ju mer jag har i huvudet, desto viktigare är det att med fysisk aktivitet. Jag måste låta kroppen vara lika aktiv som knoppen.

Annons

Tränar jag regelbundet sover jag dessutom som en stock och äter ordentligt! Riktig mat, stora måltider, massa vatten och inget småätande.

Så numera packar jag alltid med mig det här när jag reser.

Löpskor – löpning är som meditation för mig och ett fantastiskt sätt att se en ny stad. Jag brukar också passa på att lyssna in ny musik eller lyssna på en pod när jag springer. Skorna kan jag så klart även använda på gym eller om jag hyr en city bike! Jag reser alltid i sneakers också, komfort är A och O. Alla som någon gång fått det tajt i en mellanlandning vet hur jobbigt det är att springa mellan två gates!

Solglasögon – självklart om det är soligt ute, men också för att slippa möta mäns blickar. Simple as that. Som svensk är man väldigt skonad från cat calling (visslingar, rop etc.) och jag tycker att det är sjukt jobbigt när jag ger mig ut och springer i varmare breddgrader! Har man solglasögon med spegelglas + hörlurar i öronen så kan man i alla fall låtsas att man inte hört.

Gummiband – lätt att göra lite enkla armövningar med på rummet och om man har lite mer plats kan man även göra lite olika benövningar!

Reseyogamatta – det här är inte den skönaste yogamattan, men den tar knappt någon plats och är perfekt att ta med i resväskan eller skidbagen. De mattor jag använder här hemma är mycket tjockare och mysigare.

Bluetooth högtalare – musik är så otroligt viktigt som motivation för mig och det funkar inte direkt att ha hörlurar som trasslar ihop sig, eller en mobil att hålla i om man gör burpees på hotellrummet! Den här är dessutom vattentålig och pytteliten.

Skor: Adidas Ultra Boost X,  högtalare: Urbanista Melbourne, gummiband: minns inte men finns i gymshopar/online, solglasögon: Le Specs Cubanos, matta: Manduka Eko Superlite

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar