Annons
Annons

Barry’s Bootcamp Stockholm


 

Okej, ni vet hemligheten på stort B som jag hintade om förut…

Jag kan äntligen berätta vad det är!

För några veckor sedan fick jag ett samtal från världens grymmaste Sara som berättade att ett av mina favoritträningskoncept: Barry’s Bootcamp kommer till Sverige och sen frågade om jag vill bli instruktör. Jag blev superglad och jättenervös på samma gång.

Annons

Men jag tackade JA. Såna här möjligheter växer inte på träd och jag brinner verkligen för det här konceptet.

Första gången jag testade på Barry’s var i London med min syster. Hon hade hypeat det massa och vi brukar testa olika träningsformer och center tillsammans. Det var kärlek (i vissa stunder hatblandad sådan haha) efter första klassen!

Konceptet är enkelt: intervallöpning varvat med styrketräning.

Lägg sedan till de grymmaste instruktörerna du kan hitta, en mörk futuristisk sal med rött ljus och superbra musik. Dessutom ser schemat likadant ut över hela världen så att man lätt kan få rutin på träningen.

Just nu befinner jag mig i NYC för att tillsammans med några av Stockholms absolut bästa tränare och träningsprofiler för att utbildas till att bli fullfjädrade Barry’s instruktörer. Det kommer att bli svettigt, svårt och alldeles, alldeles underbart!

Den 31:a augusti slås portarna till Barry’s Stockholm upp och jag hoppas att ni vågar komma och köra klasser för mig. Mitt mål är att ni ska bli lika kära i konceptet som jag blev i London 2015.

PS: hur jävla snygga blivande kollegor har jag inte? Världens!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar