Annons
Annons

FASHIONABLEFIT BOOTCAMP


 

Foto: Sophie Odelberg

Hela min kropp är öm. Den känns tung och lätt på samma gång.

Ena sekunden känner jag mig spänstig, men när jag ska ta mig två våningar upp till min lägenhet i huset som saknar hiss… Aj.

Annons

Förra veckan joinade jag nämligen boss lady Hannah Andersson på första (men inte sista) omgången av hennes bootcamp. I Urban Deli’s nedervåning på Sveavägen 44 gömmer sig numera Sveriges i särklass finaste boutique gym som Hannah har utformat ihop med Adidas.

I 4 veckor ska vi svettas och skratta ihop. Vi har kommit nästan halvvägs och jag märker redan resultat, inte bara på kroppen utan fram för allt i sinnet. Jag vaknar fylld av energi och somnar som på beställning. Men mest av allt, skratten! Vi peppar varandra, high five’ar när vi är klara och hänger kvar efter passen bara för att umgås.

Varje måndag, onsdag och fredag tränar vi i gymmet. Tisdagar springer vi intervaller och alla som vill kan joina oss. På torsdagar uppmanas man att springa med Adidas Runners när de kör 5 eller 10 km – och det gör man ju!

På söndag öppnar anmälningen till nästa omgången bootcamps som startar 17/4. Två av mina bästa vänner kommer att köra kvällsbootcampet och jag är superspänd på att följa deras utveckling.

Det jag vill säga är: anmäl er! Bästa jag gjort för mig själv på länge.

(4)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar