Annons
Annons

Festivalyoga


 

Topp & tajts: adias by Stella McCartney, kaftan: Free People

ÄNTLIGEN!

Jag har jobbat med det här i flera månader nu och har hintat lite om det här och där…

Som ni redan vet så har jag DJ:at på flera stora yogaevent. Det hela började med att jag och Josefine för flera år sedan drömde om att göra AW-yoga tillsammans! Vi gick båda två på Handels ihop, men ingen av oss fortsatte på den banan. Istället blev vi urbana nomader, med världen som arbetsplats.

Annons

Till slut fick vi till vår första DJ/yoga session, i maj 2015 på Balettakademin, och vi hade fullt hus! Efter det har det rullat på. Josefine har gjort succé med Yogiakademin och jag har spelat på massa stora yogaklasser i Stockholm, med upp emot 400 deltagare!

Efter att jag var på Symbiosis i höstas, där yoga fanns på festivalschemat, kände jag att det här måste gå att göra i Sverige.

När jag fick nys om att det skulle vara en ny festival i Åre, där skidåkning och musik förenades blev jag eld och lågor. Jag älskar festivaler och jag älskar att åka skidor. Skidåkning och yoga passar dessutom som hand i handske!

Så nu gör vi det! Festivalyoga under Åre Sessions och vi finns med i självaste festivalschemat.  Jag har fått med mig några av de coolaste brudarna jag vet på det här, på lördagen kommer även InspireUs att köra free ride sessioner innan och efter vår slope yoga, och mellan 13-16 så kör jag, Kajsa Haidl och Alexandra Dahlström B2B2B (=back to back to back!) på Ski Inn som ligger mitt i backen.

Lördag:
09.00 Holiday Club – morgonyoga
12.00 Ski Inn – slope yoga + dance session där jag joinas i båset av Kajsa Haidl och Alexandra Dahlström

Söndag:
09.00 Holiday Club – morgonyoga

Hoppas att vi ses där!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar