Annons
Annons

Gagnef 2017 – aka Tjejkollo


 

Jacka & shorts: Levi’s, skor: Dr Martens, solglasöngon: Le Specs, glitter: The Gypsy Shrine

Kom på att jag inte har hunnit blogga om Gagnef, så jag bjuder på en liten throwback!

Jag skulle ju inte åka i år, juli månad skulle bli semester och lugn och ro. Men sen fick jag ett gig ihop med kickass, boss lady Alexandra…

Annons

Jag är inte bra på att säga nej, mest för att bakom varje JA gömmer sig massa kul upplevelser och möten med magiska människor. Dessutom var ”att spela på Gagnef” en av punkterna på min bucketlist.

Det var en riktigt, riktigt fin helg. Josefina, som jag blev ihoptussad med på Gagnef förra sommaren, hade rum i husvagnen för mig och Alex och det var precis lika underbart som föregående år. Bästa Emma kom också förbi, om så bara för en dag. Spana in hennes Gagnef-inlägg med fantastiska bilder (så klart).

Jag älskar mina tjejkompisar så sjukt mycket. De inspirerar mig, lär mig saker, utmanar mig och stärker mig.

Om jag kunde åka tillbaka i tiden och säga något till mitt tonårs-jag så hade det varit: du kommer att ha världens bästa människor i ditt liv – och från världens alla hörn!

I år så badade jag faktiskt, till skillnad från förra året, men jag skulle ljuga om jag sa att det var skönt… Dalälven är iskall!

Vi såg en massa fantastiska liveuppträdanden, Gnucci’s var helt galet bra, och så klart en massa grymma DJ’s.

Jag och Alexandra körde inte bara ett utan två gig på fredagen! Ett på eftermiddagen och sen ett sent på kvällen. Vi har inte DJ:at ihop så mycket, men har en speciell magi tillsammans. De båda spelningarna blev helt olika men sjukt bra båda två.

Så här såg det ut på första spelningen:

Och så här på andra:

På lördagen skrek vi oss hesa till Lisa Janbells dansshow Trans[e]ición. Bokstavligen – jag kunde inte prata på en vecka efteråt!

När tillfälle ges brukar jag gå på workshop med Lisa och jag rekommenderar ALLA som älskar att dansa att komma och testa på hennes mix av afrokubanskt och house.

Och så var det den där magiska morgondimman…

Foto: Emma Svensson och Alexandras privata <3

(70)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar