Annons
Annons

Gagnef


 

IMG_0465_editblogg

Jag är en relativt strukturerad person men har ibland svårt att binda upp mig på saker långt i förväg. Samtidigt är jag kicksökande och gillar att kasta mig in i saker och ting. Extremt motsägelsefullt, jag vet.

Annons

Så när en kompis i början av förra veckan lockade med en billig biljett till Gagnef – den lite alternativa hippiefestivalen djupt i Dalarnas skogar – som jag velat besöka i flera år, tog det inte lång tid innan jag skred till verket.

På mindre än ett dygn hade jag lyckats fixa en helt fantastisk stor VW kombi (mammas lilla skruttbil är inget att dra på campingsemester i), fyllt nämnda bil med mysiga medresenärer och genom en FB-utlysning lyckats få sovplats i en husvagn tillsammans med fyra tjejer jag aldrig tidigare mött.

Att uppleva något för första gången och göra det tillsammans med nya vänner är bland det finaste jag vet.

Gagnef var fantastiskt och framför allt var där en stämning jag ofta saknar hemma i Stockholm. Jag önskar att jag hade kunnat vara där längre än bara en helg, så jag hunnit med allt! Smaka på maten från alla restauranger som är där, lyssna på fler artister, se fler uppträdanden, vara med och yoga på morgonen och ha fler konversationer om allt och ingenting med vackra själar.

Nästa år!

IMG_0440_editblogg

På fredagen raceade vi ner i det här vrålåket som dessutom är en miljöbil – viktigt tycker jag! Dricker inte en öl, utan det är min vän Mohamads (t.h.) supergoda Mega Mate!

IMG_0457_editblogg

Glitter, stenar och regnbågshår är ett festivalmåste. Att bo ihop med en professionell sminkös är en bonus!

IMG_0454_editblogg

Vårt camp var så fint uppstyrt av Josefina att jag spenderade mer tid där än inne på festivalområdet…

IMG_0497_editbloggIMG_0503_editblogg

För de som inte är så frusna av sig, inte undertecknad med andra ord, så hör dopp i älven till!

IMG_0495_editbloggIMG_0480_editblogg

Sena nätter blev till tidiga morgnar.

IMG_0492_editblogg

Och samtidigt som solen gick upp,  rullade dimman in tät över Dalälven. Helt magiskt!

 

(39)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar