ANNONSSAMARBETE MED TJEJMILEN

Gamla rutiner och nya mål


 

Hösten är här på riktigt och det känns faktiskt väldigt skönt tycker jag.

Jag är alltid som mest effektiv den här delen på året och förutom massa kul jobb och arbetsrelaterade resor inbokade de närmsta månaderna så har jag också tagit tag i sånt som jag bara har haft liggande.

Nu gäller det bara att hitta tillbaka till gamla rutiner och sätta nya mål!

Jag vet nästan inte om jag vågar skriva det här – för det är inget löfte – men jag är väldigt sugen på att försöka springa en halvmara nästa år.

Några få gånger i mitt liv har jag klarat att springa (läs jogga) en mil på ganska prick en timma. 21 kilometer känns ouppnåeligt just nu, fast jag är i god form. Men folk springer ju halvmaror och maraton hela tiden, helt vanligt folk… Det är dags att jag utmanar mig själv!

Tjejmilen kommer att ha en halvmara bara för tjejer nästa år den 21 april och det känns som ett perfekt upplägg för mig. Anmälan görs HÄR!

Det finns massa roliga run clubs som man kan joina här i Stockholm.

Att jag brukar springa med adidas runners kan inte ha undgått någon! Varje tisdag och torsdag springer de med Urban Deli Sveavägen som utgångspunkt. Gå med i Facebook-gruppen för mer info!

I höst tänkte jag också springa lite med Kristian Hell och hand SSideline City Run Club, de springer varje tisdag från det nya hotellet Downtown Camper och varje lördagsmorgon från olika platser. På Facebook görs det events varje vecka som talar om när/var/hur!

Och slutligen så måste jag så klart nämna Run Day – Charlotte och Lisa är nyckelpersoner i löpgruppstrenden som råder och framför allt fantastiska coacher! Varje måndag kan man springa med dem. Håll koll på Facebook!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 Laddar