Annons
Annons

Jack Wills x 2


 

Minns ni när jag var i  Martha’s Vineyard och Nantucket förra sommaren?

Det var hands down en av de bästa resorna jag gjort och som vanligt när jag reser – spontan till tusen. Mina vänner Red, Riley och Rachel arrangerade helgen som ett pilotevent för det brittiska klädföretaget Jack Wills och jag fick vara med och hjälpa dem med all musik. Det var också den helgen som jag lärde känna Mollie, som har kommit att bli en kär vän.

Annons

Under helgen som varit arrangerade de The Island Invitationals ”på riktigt” och det har sett helt fantastiskt ut (jag hade inte väntat mig något annat med det teamet!).

Jag däremot, befann mig på andra äventyr med Jack Wills.

Samma vecka som midsommar ägde rum, messade Rachel mig och frågade om jag ville spela på ett event för dem helgen efter. Jag var helt utbränd och hade lovat mig själv att ta ledigt och bara fly till landet, men jag är en typisk JA-sägare.

Och tur var det! Utan att veta något om vart jag skulle bokade jag min biljett till London och hörde av mig till mina kompisar Mollie och Johanna.  Väl framme i London insåg jag att giget dagen därpå inte var i London, utan två timmar utan för staden, i en liten by som heter Henley-on-Thames.  Som namnet antyder löper Themsen genom byn och Henley har i flera århundraden varit ett center för rodd.

Eventet jag skulle spela på var Henley Royal Regatta och är ett av två stora ”social events” i England under sommaren – det andra är Ascot. Roddklubbar från hela världen flyger in för att tävla under den här långhelgen och självklart de stora universiteten som Oxford, Camebridge, Yale och Harvard.

Folk var så piffiga, i sina klubblazers i olika randiga färger och kvinnorna i sina galna hattar. Det var helt fantastiskt!

En av mina bästa kompisar från Handelstiden följde med mig på lördagen och vi hade så sjukt kul. Jag kunde verkligen spela på som jag ville, men passade på att köra mycket UK-house!

Men tillbaka till helgen som just varit – eftersom Henley var en sån succé så fick jag flyga tillbaka till London nu i söndags. Jack Wills och pop-up baren The Mucky Pheasant gästade nämligen Cowdray Park Polo Club under the Gold Cup Finals.

Det spöregnade så klart, vad annars när man är i England…

Jag kunde inte låta bli att ringa min mamma och fnissa över hur märkligt livet är och hur tacksam jag är över att få hamna på såna här platser och tillställningar!

Jag tror att vi alla kan känna oss förvirrade över livet, vad man vill och vad man ska bli när man blir stor – men jag börjar ändå känna att jag är på rätt väg (om än en krokig sådan).

 

 

(21)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar