Annons
Annons

La La Land


 

Det är roligt hur olika man kan uppfatta en film och känna inför den. Jag och min kompis såg La La Land i fredags och medan jag gillade den så hatade hon den.

Musikaler är egentligen inte riktigt min grej och det var flera tillfällen som jag skruvade på mig obekvämt i biofåtöljen, men det gjorde inte så mycket eftersom Emma Stone briljerade. Jag har gillat Emma sedan Zombieland och haft en full on girl crush efter hennes lip sync battle med Jimmy Fallon!

Annons

“Cathy’s Corner” vid Mt. Hollywood Drive

Det är verkligen en film av Hollywood, om Hollywood och för Hollywood! Den flörtar mycket med gamla Hollywood-musikaler samtidigt som det är stor igenkänningsfaktor i flera situationer (om man har spenderat lite tid där) till exempel den hutlösa selfpromotion som alla ägnar sig åt så fort man hälsar eller att alla kör Toyota Prius.

Colorado Street Bridge i Pasadena

Det är otroligt vackert foto (tack vare svenska DOP’n Linus Sandgren) på några av LA’s mest magiska platser och jag kom på mig själv med att intensivt längta efter höga smala palmer, gyllengula berg och de där ljusrosa solnedgångarna som aldrig slutar att imponera i The City of (Broken) Dreams.

Hermosa Beach Pier

Men tillbaka till filmen! För mig handlade den framför allt om vikten att följa sina drömmar och jobba hårt för att förverkliga dem. Att stötta varandra, men inte kompromissa. Jag kände igen mig i mycket och känner att jag är på en sån plats i livet just nu. Slutet kanske inte är som alla önskar, men jag tycker att det var lyckligt ändå.

Griffith Observatory

Rolig notis: filmen har spelats in över hela LA men de får det att verka som en liten stad man kan strosa runt i. Så är det såklart inte, men de ändlösa timmarna i bil är inte lika härliga att skildra… Den här artikeln talar om var flera av inspelningsplatserna faktiskt ligger!

The Lighthouse Cafe i Hermosa Beach

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar