Annons
Annons

Lee Jeans: I am Scarlett


 

Finaste Jossan som jag friend crushade så hårt på när jag var i Åre på yogaresa hade tjejmiddag förra onsdagen ihop med Lee.

Vilken power babe hon är den där Josefin Dahlberg, på tal om det så har hon även startat en FB-grupp för just ‘POWER BABES‘. Tipsar alla tjejer att joina den för daglig inspiration och pepp!

Annons

Vi var ett riktigt härligt tjejgäng, det var både nya och gamla ansikten och vi pratade oss hesa. Jag hamnade med min ELLE-kollega Anja och supermamman Alexia.

En till supermamma att inspireras av är Vanja som Jossan poddar ihop med. Jag har ju en förkärlek för tech och kvinnligt entreprenörskap och Vanja har ett grymt företag ihop med sin man som heter Babyloonz. De gör youtube-videos till unga barn: pedagogiska, könsneutrala och helt utan våld.

Anledningen till att vi hade samlats var för att spana in Lee’s superbyxa Scarlett. Jag har faktiskt haft ett par croppade Scarlett’s sedan jag gigade för Lee i somras och använt de massvis.

Den croppade och den höga modellen passar min kropp perfekt. Med liten midja och breda höfter kan det  vara svårt att hitta byxor som sitter bra, men de här sitter som en smäck. Fickorna sitter också på helt rätt ställe, så att man får  en ”glad” och inte ”ledsen” rumpa för att citera Annie.

Restaurangen Farang stod för maten och bjöd så klart på asian fusion. Det var mest vegetarisk och lite fisk, vilket är exakt vad jag äter. Att det även var glutenfritt och laktosfritt var en bonus!

I sann Jossan-anda var hela Lee’s pressrum (på tal om det, vilket fantastiskt kontor!) dekorerat i ballonger, blommor och godis. Alla som känner Josefin vet att hon älskar godis! Inte nog med det så hade hon också en fiskdamm – för ballonger, godis och en fiskdamm gör livet lite roligare en vanlig onsdag i maj.

TACK  <3

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar