Annons
Annons

Magiska Midsommar – Fredagen


 

Min midsommar var något utöver det vanliga. Tillsammans med 300 härliga människor från världens alla hörn firade vi med en minifestival i vackra Skåne.

Jag har varit involverad i det här projektet i över två månader på lite olika sätt! Det började med att jag bara skulle göra Festivalyogan ihop med Red Bull, men det utvecklades till att jag till slut ansvarade för ambassadörer, gäster och samarbeten/spons och arbetade från Absolut Vodkas huvudkontor här i Stockholm.

Annons

Helgen började med att närmare 100 klubbkids samlades klockan 06.00 på Cityterminalen där två bussar från Ekman Buss (vilka stjärnor de var!) skulle ta oss ner till Ovesholms Slott.

Jag ville undvika trista vägkrogar och snabbmatsrestauranger på vägen ner, så tillsammans med Mathem och Vitamin Well styrde vi en picknick i en supersöt liten skogsdunge vid en å.

Vilken syn det måste ha varit för den stackars barnfamiljen som satt och åt bredvid alla oss…

Väl framme fick alla checka in i sina glampingtält! Glamping = glamorous camping, i stora fina canvastält med riktiga sängar och möbler inuti.

Glamping innebär också att det fanns riktiga toaletter och duschar, så alla fick ett litet duschkit från Dr. Bronner’s och det fanns en stylingstation från Bangerhead!

Dr. Bronner’s gör de mest fantastiska, miljövänliga tvålarna som finns som med rätta heter ”Dr. Bronner’s Magic Soaps”. Om någon av er läsare ska till Burning Man, måste ni hålla utkik efter Camp Abraxas där de har ett foam party mitt i öknen!

Fredagens schema inleddes med en makalös invigningsceremoni, där professionella balettdansörer framförde två helt magiska dansnummer! Ett när det fortfarande var ljust ute och sedan ett när det börjat bli mörkt.

Sedan uppträdde en massa grymma artister och DJ’s, bland annat Khuli Chana från Sydafrika, Off The Meds, som jag vet att ni kommer se och höra mer om väldigt snart, och sedan RÜFÜS!

De sistnämnda har jag längtat efter att se i ett år. Låten Innerbloom har en speciell plats i mitt hjärta från förra sommarens äventyr i Nantucket och jag blev lite gråtig när de avslutade med den och jag fick dansa tryckare med min kille.

När mörkret lagt sig så uppträdde dansarna igen och alla leddes till klubbladan som öppnade för natten!

Där inne uppträdde hjärnforskaren och musiktrollkarlen Floating Points – läs på om honom, han är så fascinerande!

Efter det spelade jag och Rebecca, min parhäst i det här projektet, ett kort set innan De Gode Selskab tog över!

Det var nämligen lika många svenska gäster som internationella nere i Ovesholm. Det är helt galet att vi inte umgås mer med norrmän och danskar tycker jag. Älskade att hänga med det här gänget!

Lagom till att dagen började gry igen och årets kortaste natt var till ända, kröp jag till kojs. Det väntade en lördag, fullspäckad med aktiviteter nämligen…

Foto: Kim Gynnerstedt & Roberto Chamorro Photography

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar