Annons
Annons

Magiska Midsommar – Lördagen


 

Lördagen började med att jag, efter en kort natt, skyndade jag mig upp ur min säng och mötte upp Malin från Yogiakademin. Festivalyoga med Red Bull stod på schemat, och trots att klockan bara var 11.00 på morgonen dök mer än 50 personer upp!

Annons

Jag var helt överlycklig, efter att jag yogade på festivalen Symbiosis förra sommaren har det har varit lite av en dröm att göra det här hemma. Att få yoga, strecha ut en stel kropp och andas innan man börjar dansa och festivala är guld värt.

Tusen tack till Red Bull som gör det här möjligt! Deras Simply Cola som vi arbetade med, är en helt ekologisk läsk, med bara naturliga ingridienser, som smakar som Calippo ungefär. Den är dessutom otippat god till mat och ett riktigt bra alkoholfritt alternativ på festen. Just det här holistiska tänket kring fest och festival känner jag starkt för!

Och vet ni, det blev bättre! För efter yogan var det Free Flow med Johnny och Jerome (tillika dansare och koreograf/DJ).

Det liknade 5 Rhythms som jag provade under Summit At Sea och kan väl bäst beskrivas som ledd fridans. Instruktören säger vilka rörelsemönster man ska fokusera på (flowigt, staccato, studsigt, slow motion) eller hur det ska kännas i kroppen när man rör sig.

Jag blir mer och mer hooked på sånt här, men det kräver både sin instruktör/rätt musik samt människor som man känner sig trygg med och utmanad av.

Mer sånt här till Sverige! Får jag som jag vill, blir det redan till hösten…

Det var många som körde på både yogan och dansen, som det bara strålade om efteråt! Jag själv gick som på små moln, trots all stress den här helgen ändå innebar.

Vi svidade vi om till vitt och band våra midsommarkransar fort som tusan då det var dags för gemensam midsommarlunch för alla 300 gäster.

Performanceartisten Angela Wand var helgens värdinna och hon briljerade! Det fanns också ett mystiskt och mytomspunnet gäng varelser som under dagens gång kidnappade några av gästerna, för att ta dem på små olika äventyr.

Maten var allt man kunde önska sig i form av midsommarlunch – och mer där till – tack vare Happy Times/Färgfabriken!

Make Up Store hade ett Glamp Camp på området där alla som ville kunde bli glittrade – så det blev nästa stopp för dagen!

Alla var så jäkla fina i blommor och glitter!

Min midsommar outfit bestod av min nya favoritjacka från Wrangler, en gammal topp + kjol från For Love & Lemons, min gula Ibiza Global Family väska och matchande gula Chimi-bågar!

El Perro Del Mar uppträdde när lunchen och lekarna var över – och vilken underbar liveartist hon är! Jag måste erkänna att jag hade dålig koll på henne, men hon var så fin live. Det kändes i hjärtat när hon uppträdde.

Den ambulerande, pansexuella klubben A Club Called Rhonda från LA hade tagit över klubbladan för nattens äventyr och jag klädde upp mig till tänderna – men så klart fastnade jag inte på bild någonstans. Jag var iklädd pajlett från topp till tå och med höga platåboots!

Helgens mesta stjärna var ändå Zebra Katz som ägde sönder. Alla skrek som galningar, inklusive jag. Some serious fan girl-ing went down. Hans genre är en slags queer hiphop/deep house, med vougeing kulturen som bas. Jag dör ju för allt sånt.

Efter det spelade Lindstrøm och sen klev Aron McFaul och bästa Johanna Beckman (en annan fantastisk kollega på det här projektet) in bakom spelarna och mördade! Jag har inte dansat så mycket och ohämmat på länge!

Söndag morgon kravlade alla ur sina tält och in i bussarna och jag hade med flit planerat in ett stopp där alla sorters snabbmat och godis fanns…

Foto: Robero Chamorro & Kim Gynnerstedt

Vill ni läsa mer om Absolut Midsommar kan ni spana in Emma, Klara och Josefins bloggar, Sleek Mag, iHeartBerlin, eller härliga respodd-Sandys vlogg! Det var en helt galen helg och svår att sammanfatta i bara två inlägg 🙂

TACK och massa kärlek till alla som har varit med mig på den här resan, både innan och under eventet!

(50)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar