Annons
Annons

Mörka tider möts med färg


 

8s0a5749_editblogg

Foto: Rasmus Lindahl / Studio Emma Svensson

Jag försöker att inte shoppa så mycket, men älskar att få med mig unika och lite galna plagg hem när jag reser – en slags bärbar souvenir!

San Fransisco var som sagt fullt av vintagebutiker och jag kunde inte låta bli de här sammetsbyxorna från amerikanska designern Betsey Johnson.

Annons

Av designen och lappen (med en ung Prince på) att döma så måste de vara 70-tal och därför från någon av hennes första kollektioner. Sånt tycker jag är kul!

Jag hittade dem i en liten butik i Mission som heter Schauplatz Clothing där urvalet var bra och priserna helt ok.

Sidenskjortan är ett annat vintagefynd som jag köpte för flera år sedan i NYC, i en butik som heter Ritual Vintage.

Förresten, alla länkar går till Google-maps. Jag använder det slaviskt! Är man inloggad på Google med sin g-mail så kan man stjärna alla platser man besökt: butiker, barer, restauranger, museer etc etc. Det har gjort att jag hittar bättre i städer jag varit i tidigare, inte glömmer bort ställen jag gillat och ofta har jag till och med stjärnat sådant som jag vill besöka i framtiden!

8s0a5904_editblogg8s0a5823_editblogg

Fuskpäls: sample från Ida Sjöstedt som aldrig gick i produktion, blus: vintagefynd från Ritual Vintage, byxor: vintagefynd från Schauplatz Clothing

8s0a5792_editblogghatt_editbloggHatt: &Other Stories, ringar: Animus Jewelry, stort örhänge: Line & Jo, halsband: silverbutik i en liten stad i Massachusetts  

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar