Annons
Annons

Nantucket


 

yacht-week-invitational-web+(140+of+174)_edit

Nästa anhalt var den overkligt pittoreska ön Nantucket där vi spenderade en helg, men jag hade gärna stannat längre! Jag kan verkligen rekommendera Martha’s Vineyard och Nantucket som lite annorlunda resmål i USA.

Hela ön känns som en katalog över ett sommarparadis. Här finns några av landets absolut dyraste markpriser – och det märks. Alla hus måste dessutom byggas i ”shingle style” vilket gör att hela ön är enhetlig.

yacht-week-invitational-web+(137+of+174)_edit

Vi började med ett snabbt besök downtown, där kullerstensgatorna kantas av söta små hus med butiker, restauranger och fik. I Jack Wills-butiken gjorde vi ett snabbt klädbyte innan vi spenderade vår torsdagseftermiddag på Cisco Brewers, ett lokalt ölbryggeri som även gör whisky, vodka och vin.

yacht-week-invitational-web+(138+of+174)yacht-week-invitational-web+(155+of+174)_edit

Bryggeriet är ett måste att besöka, varje dag kan man ta en gratis shuttle dit och dricka öl, äta från foodtrucks och lyssna på liveband!

yacht-week-invitational-web+(96+of+174)

Därefter var det dags för ytterligare en middag som även den kommer att gå till minnes som en av många magiska nätter med det här kompisgänget.

yacht-week-invitational-web+(120+of+174)yacht-week-invitational-web+(118+of+174)

Resten av helgen spenderades mestadels på Ladies beach, sol och bad i goda vänners lag, en födelsedagsmiddag för Riley och en hemmakväll i vår kompis Tuckers fantastiska hus!

yacht-week-invitational-web+(123+of+174)yacht-week-invitational-web+(126+of+174)yacht-week-invitational-web+(169+of+174)yacht-week-invitational-web+(174+of+174)_edit

Den här helgen var absolut en av de mest minnesvärda i mitt vuxna liv!  Jag är så tacksam över att jag fick vara en liten del av Jack Wills-familjen för en helg och roligt nog publicerades den HÄR artikeln på NY Times när vi var där. Legenden Red som nämns, är en av mina finaste vänner och anledningen till att vi alla var där!

yacht-week-invitational-web+(133+of+174)

Annons
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar