Annons
Annons

När tiden stannar


 

I fredags kom min kille från USA.

Jag mötte honom på Arlanda med en smileyballong så stor att vi knappt fick plats i Linas bil när alla väskor och vi själva skulle få plats i bilen.

Efter det hade jag planerat en överraskningsfest för honom med familj och vänner, men så hände allt det hemska. Jag är obeskrivligt tacksam över att ingen i min närhet skadades (tre av mina bästa vänner var väldigt nära Drottninggatan) och tänker mycket på alla de drabbade.

Annons

Däremot vet man faktiskt inte än om det är ett överlagt terrordåd eller ett spontant vansinnesdåd, jag tycker att förhastade slutsatser har dragits och vilda spekulationer har fått alldeles för mycket spelrum i media. Det är tyvärr så mycket desinformation som sprids via sociala media.

Men något vi vet, är att Sverige än en gång visat sig vara ett kärleksfullt och solidariskt land. Att ljus vinner över mörker. Det ska vi lyfta nu. Krama de i er närhet och möt folks blickar på stan, visa att vi finns här som stöd för varandra.

Min pojkvän fick ingen överraskningsfest, men han fick se vilket fantastiskt land det här är.

Kärlek.

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar