Annons
Annons

River Island pool party


 

River Island hade det härligaste eventet för några veckor sedan!

Det var poolparty i en villa på Lidingö, för att fira att sommaren äntligen är här och med den deras nya resortkollektion.

Huset var helt bananas, med modern konst på alla väggar och dyra möbler, och det ryktades att Justin Bieber hade hyrt det här huset när han var i Stockholm förra året…

Annons

Hela Sveriges unga modemaffia var på plats och alla var så klart sjukt snygga – klädda från topp till tå i River Island!

Bikinitopp och kimono från River Island. Kaosig solbränna från utomhusgymmet i Marbella haha.

Jag hade helt missat River Island som märke och blev frälst på studs. Så mycket fina saker! Det är färg, mönster och paljetter, precis vad man vill ha under årets få soliga och varma dagar.

Fina Awa var där, som jag lärde känna när jag var i Marbella för att fira Hannah’s Dirty Thirty. Hon är en sån jäkla cool tjej med big cojones. Så där cool var INTE jag när jag var 19 år.

Även Chrystelle, stans snyggaste mami och girlboss, bästa Johan, dösnygga Julian och Andreas Wijk var där.

Julian och Andreas gör en stor kampanj för River Island just nu som ser helt sinnes ut! Det är häftigt hur stora våra svenska influencers är även internationellt, på samma sätt som några av världens största tech företag är svenska.

Jag vill tro att det beror på att vi var så tidiga med bra internet, tack vare Telia som då var statligt. Jag läste häromveckan att svenska skolbarn nu ska lära sig koda i grundskolan vilket fick mig att känna mig riktigt mossig. Slut på nördparantes.

Jag måste höja rösten för Baton Rouge som caterade maten och King Scoopa som bjöd på glass. Jag är en sån foodie och uppskattar verkligen riktig mat.

Det fanns också ett helt rum med kläder från kollektionen – det såg ut som en godisask! Mer instagramvänliga kläder får man leta efter.

Som bonus fick jag också med mig en megaglittrig kjol och topp! Men de får ni se senare, sparar dem till Midsommardagen.

Den kommer att spenderas i en disco-lada och jag planerar att klä upp mig till tänderna, för att dansa natten lång på den ambulerande, pansexuella discoklubben A Club Called Rhonda.

To be continued.

Tusen tack till Presskontakterna och River Island för att ni lät mig vara en del av sommarens i särklass fetaste event!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar