Annons
Annons

Släpp kreativiteten fri


 

Jag är ganska dålig på att springa på event och hela den här världen är relativt ny för mig! Däremot har jag ofta arbetat på ”andra sidan” – som arrangör eller DJ.

Att jobba med fest har helt klart gjort mig mindre festlig. Jag kommer på mig själv att längta efter måndagsmöten och fikapauser då och då! Men ibland så dimper det ner inbjudningar med det där lilla extra – som nu nyligen när Rituals bjöd in till Graffitisthlm där vi skulle få gå lös med sprayburkarna.

Annons

Deras senaste kollektion heter nämligen ”Express Your Soul” och alla förpackningar är designade av graffitikonstnären MadC.

Jag har flera olika Rituals scrubbar och tvålar som jag använder flitigt sedan tidigare. De luktar så himla gott och passar bra till min mindfulnessträning (jepp, är helt seriös nu) som går ut på att vara i nuet och använda de olika sinnena. Luktsinnet är så spännande tycker jag, massa av mina minnen är så starkt kopplade till just olika dofter.

Graffiti är något jag har velat testa på sedan jag gick i högstadiet och dansade hiphop halva dagarna. Allt som var street tyckte jag var spännande! Jag har lite olika böcker om streetart, bland annat Graffiti Women och en ”how to”-bok.

Jag har till och med en gammal tavla från Karma (Jenny Palén). Hon och Blue (Carolina Falkholt) var de coolaste graffititjejerna i början av 2000-talet och jag köpte den på grymma butiken Boutique Sportif, RIP, som låg ett stenkast från Danscenter på Åsögatan där jag nästan bodde.

Vi alla såg ut som Walter White i Breaking Bad, men vissa av oss såg lite mer fly ut andra – Chrystelle VS mig till exempel!

Calle och Lasse på Graffitisthlm är riktiga legender! Jag och Sarah ville aldrig gå därifrån och vi pratade om att vi måste tillbaka någon gång. Snart.

Sarah var helt fantastisk på att spraya. Den sista halvtimman var det bara hon kvar som målade och vi andra tittade på i fascination. Inte så konstigt kanske, med tanke på att hon är en av Sveriges främsta sminköser! Tror inte jag kommer att hitta henne i Stockholms tunnlar i framtiden, men kanske på något galleri?

Jag var inte lika skillad som Sarah, men hade minst lika kul. Fick för mig att jag skulle göra en kvinnosymbol, men vågade inte riktigt – så jag fick öva ”lite” på väggen först…

Ta-daa! Haha, har nog inte någon framtid som konstnär men shit vad kul det här var.

TACK Rituals och Graffitisthlm!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar