annonssamarbete med clinic divine

Sommarlov?


 

Jag försökte verkligen mitt bästa att ta sommarlov i år, jag lovar!

Stressnivån har varit alldeles för hög i flera månader nu och jag märker det för att min hjärna blir virrig. På nätterna har jag stressiga drömmar och när jag vaknar tror jag att jag missat något viktigt, men i själva verket hörde det till drömmen.

Men det gick visst så där med att ta hela juli ledigt. Jag fick ett gig på Gagnef nu i helgen med Alexandra och på det, möjligheten att bo i samma husvagn som förra året, med Josefina och Emma – alltså för mycket kärleksgos för att tacka nej till ett sånt erbjudande! Sen måste jag plugga lite, för jag har en ganska stor nyhet på G (på ”B” faktiskt), men tar det när allt är helt klart.

Så jag tänkte att jag ska passa på och treata mig själv lite.

Eftersom det är bikinisäsong så har jag börjat vaxa igen på min go-to salong Clinic Divine! De är helt klart proffsigast i stan.

Jag började gå till Tara, grundaren, på deras första salong på Odenplan när jag pluggade på Handels (år och dar sen!) och sen har jag gått hos lite olika tjejer på salongen på Östermalm – nu senast supertrevliga Sofia.

Alla som gör någon form av behandling (naglar, fransar, vaxning) vet nog hur svårt det kan vara med tider och det där livspusslet.

Därför är det så grymt att Clinic Divine har hela tre salonger i Stockholm, där alla behandlare är lika bra! Chansen att alltid kunna hitta en tid som funkar blir desto högre då. Ännu bättre är att de finns i Malmö och Göteborg också – perfekt för en turnérande DJ som jag.

Jag tror att jag ska boka in att fixa brynen där också snart, eftersom jag går utan smink nästan jämt på sommaren. Minsta möjliga ansträngning siktar jag på den här sommaren!

I samarbete med Clinic Divine

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 Laddar