ANNONSSAMARBETE MED TJEJMILEN

Tjejmilen


 

Jag kan äntligen berätta ett annat kul samarbete jag har: TJEJMILEN!

Den 2 september går årets lopp av stapeln och jag kommer att DJ:a hela dagen vilket ska bli superkul.

En mil är precis vad jag själv klarar att springa och jag gillar att träna prestigelöst. Som namnet antyder så är det bara är kvinnor som springer gör det lite mer avslappnat tycker jag. Lopp ska först och främst vara kul! Dessutom är det Sverige största event för tjejer = girl power.

Inte nog med det, man springer också för en god sak. Tjejmilen har i flera år haft ett samarbete med PLAN där man springer #förhenne. PLAN kämpar för flickors rättigheter runt om i världen bland annat rätten att bestämma över sina egna liv och sina egna kroppar. I år springer vi för flickors rätt till utbildning. Hela 62 miljoner flickor går inte i skolan vilket INTE är okej.

Vid anmälan kan man välja att lägga till 50 kronor till PLAN och får då en rosa nummerlapp – en självklarhet tycker jag.

Jag och Lofsan spelade några filmer i början av sommaren, med tips på hur man kan förbereda sig inför att springa ett lopp och förbättra sin löpteknik! Del 1 är Kroppsposition, att springa länge innebär att man gör en ganska monoton rörelse under lång tid och då är det viktigt att man har god teknik.

Att tappa sina rutiner under semestern och unna sig lite extra av allt (så som man bör) är inte alls ovanligt, men Tjejmilen är ett perfekt startskott på en rolig träningshöst!

Själv har jag spenderat de senaste veckorna på träningsutbildning i NYC och känner mig snabbare än någonsin, men eftersom jag DJ:ar kommer jag inte själv kunna springa – så ta chansen och gör det åt mig, jag lovar att det här kommer att bli ett riktigt roligt träningsevenemang.

Det är prick 3 veckor kvar nu och har ni inte signat upp er än så tycker jag absolut att ni ska göra det! Jag kommer att dela med mig av lite olika playlists att träna till och ge lite fler tips och råd i hur ni kan lägga upp er träning.

Mitt första tips är: snör på er löpskorna och ge er ut i naturen redan nu och njut av sommaren!

Anmäl er HÄR.

(48)
(0)
Kommentera | Translate
 Laddar