Annons
Annons

Träningsevent


 

Jag älskar att spela på träningsevent! Gruppträning har verkligen gått från att vara v-steg på Friskis och Svettis till att bli stora påkostade evenemang i annorlunda miljöer.

För ett tag sedan så spelade jag på Trädgården här i Stockholm, när Lululemon ihop med Byffe från Crossfit Nordic körde Barbell Club.

Annons

Med sig hade han några av Sveriges bästa tränare och det var över 150 deltagare som körde högintensiv styrketräning i olika stationer. Jag stod bakom spelarna och spelade peppig och ösig musik och höll koll på intervallerna.

Lululemon är grymma på att ordna träningsevent i olika storlekar och format, och det bästa är att ALLA är välkomna. Det är alltid först till kvarn som gäller. Följ dem på Facebook för att veta när nästa event äger rum!

Nästa vecka så kommer jag spela på ett yoga/dansevent tillsammans med Bruce Pass. De nya ”class pass” tjänsterna som kommit till Sverige de senaste året är riktigt bra. Både för att små nischade studios ska kunna etablera sig och nå en större kundkrets och för oss som gillar olika träningsformer i grupp, men har svårt att signa upp oss på årsmedlemskap på alla ställen.

Jag själv älskar att träna varierat och att prova på nya träningstrender, så de här tjänsterna är som klippt och skurna för mig.

Hur som helst, nästa veckas event kommer att vara tillsammans med min gamla danslärare Sabina Dalfjäll som numera syns i TV-rutan i Biggest Loser, som Sveriges svar på Jillian Michaels. Det känns som att cirkeln sluts lite, jag brukade gå på alla Sabinas dansklasser på DansCenter när det begav sig.

Bäst av allt: jag har två platser att ge ut till er läsare! Det är på onsdag 14 juni, klockan 18.00 – 19.30. Först yoga med Irini Douglas (från Yogansa) och sen dansklass för Sabina, efteråt bjuds det på lite mat och mingel!

Kommentera här nedan så kör vi en klassisk lottning i helgen!

(26)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar