Annons
Annons

Vårvindar


 

Jacka: Peak Performance, tröja: adidas by Stella McCartney , skor: adidas Ultra Boost X, solglasögon: Le Specs

Äntligen. Sol, plusgrader och små tappra vårblommor! Det var på tiden. Jag känner mig färdig med vintern och framför allt mörkret nu.

Annons

Sen är jag så otroligt förväntansfull på den här våren och sommaren! Jag har väldigt mycket roligt framför mig som jag snart kan berätta om. Allt som jag har arbetat med sen i vintras håller på att bli förverkligas nu.

Igår var jag på möte med Peak Performance och pratade om framtida planer och klämde lite på deras kommande kollektioner – det är så sjukt mycket fint!  Alla kommande kollektioner hänger också ihop: active wear, urban wear, ski och golf.

Jag tränar nästan varje dag och lever i princip i mina träningskläder. Har jag gjort ett lugnare yogapass på morgonen så kan jag gå direkt till ett café och äta frukost och jobba efteråt eller om jag ska träna på eftermiddagen så har jag inga problem med att springa på möten i mina träningstights med en stor tröja över – så länge allt är snyggt och ser propert ut.

Den här perfekt trenchen fick följa med mig hem. Regntålig och i ett riktigt bra funktionsmaterial, bilderna gör inte finishen rättvisa, den har sån fin lyster i verkligheten!

Jag ska upp till Åre med Peak och några andra influencers om mindre än två veckor för att coachas i skidåkning och yoga med Shay Peretz. Det var så länge sedan jag var uppe och nu kommer jag få komma upp två gånger på bara en månad. Andra gången blir i slutet av april då jag ska arbeta med Åre Sessions.

Vårskidåkning varvat med några av Sveriges bästa artister och DJs och festivalyoga med mig och Josefine Bengtsson!

(8)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar