Annons
Annons

Warp Knit


 

Två dagar innan min operation körde jag mitt sista träningspass ihop med adidas Creator Squad i Hannahs studio – och vilket drömgäng vi tjejer har varit: Hannah, Maxida, Karolina, Emma, Damla, Jasmina, Alexandra, Catherine, Sara, Isabella och Fannie!

Annons

Världen är proppfull med starka, coola brudar. Det här året har verkligen varit ett ”female empowerment” år för mig. HER Global Network, adidas Creator Squad, Fashionable Fit Bootcamp, workshop med 109, och introkursen i tantra med Maxinne och Charlena – sån GRL PWR skojar man inte bort!

Vi verkligen är Spice Girls generationen.

Det kändes symboliskt att vi körde sista passet hos Hannah. Hon är ju adidas ansikte utåt här i Sverige och vårt svar på Karlie Kloss (men så mycket coolare!) och hennes pass peppar och förenar tjejer.

Vi blev kittade i deras nya kollektion Warp Knit. Den gamla balettdansösen i mig uppskattar allt som är seamless och är superstrechigt, men som samtidigt håller in allt! Detta utan att hugga i midjan! Min IBS-mage gillar inte hårda resårer.

Jag kommer att sakna att träna med de här brudarna, men jag vet att vi kommer att mötas upp på olika gym och träningsstudios i framtiden!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar