Annons
Annons

Wrangler 70 Years


 

I torsdags jobbade jag på ett Wrangler-event på Carlings Kungsgatan med anledning att Wrangler firar 70-år!

I samband med detta har de tagit fram en stört fin retrokollektion som träffade mig rakt i hjärtat eftersom jag älskar vintage. Hur sjukt att jag har ett par gamla Wranglerjeans som min mamma hade på 70-talet? Den som spar han har (Mvh, Familjen Samlare).

Annons

Supersnygga Elsa Ekman hostade eventet och hade bjudit in massa härligt folk, jag spelade favoritmusik och systrarna VAZ uppträdde live. De premiärkörde sin nya singel Who YouLYSSNA in!

Shit vad grymma systrarna Cecilia och Jenny är. De uppträdde live när jag och Josefine körde klubbyoga på Nobelberget förra året och jag var lika imponerad då som nu!

Inte nog med att de knäcker live, så skriver och producerar de sin musik själva OCH skriver/proddar åt andra artister! #FUTUREISFEMALE for sure.

Det fanns en korvgubbe inne i butiken också som gjorde succé, jag blev helt överlycklig när det visade sig att han hade vegokorvar! Kudos till korvgubben.

Jag passade på att ta lite bilder innan solen gick ner, det här ljuset gör mig så lycklig. Älskade verkligen outfitten jag hade på mig.

Jacka, byxor, tischa: Wrangler, skor: Topshop, solglasögon: Karen Walker

T-shirtarna i kollektionen är dessutom i originalprint!

När jag var uppe på Wranglers showroom så klämde jag lite (läs: mycket) på en kommande kollektion som gjorts ihop med hippiekonstnären Peter Max som hyllar att det i år är 50 år sedan ”The Summer of Love”.

Hippiemode när det är som bäst!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar